Æblekage med pekannødder
Hej
Min søster lavede kagen i går og resultatet var ikke af de bedste. Selve opskriften er ikke klar i sitbeskrivelsen. Der er trin som er uforudsigelige bl.a hvornår skal man komme olie og vanilje i æggeblandingen. Og hvorfor er der ikke sukker i melblandingen og en form for bindingsmateriale (smør- vand - æg - mælk )
Jeg tror der er behov for en revision af hele opskriften for at gøre den brugelig.
Med venlig hilsen
Lene
Min søster lavede kagen i går og resultatet var ikke af de bedste. Selve opskriften er ikke klar i sitbeskrivelsen. Der er trin som er uforudsigelige bl.a hvornår skal man komme olie og vanilje i æggeblandingen. Og hvorfor er der ikke sukker i melblandingen og en form for bindingsmateriale (smør- vand - æg - mælk )
Jeg tror der er behov for en revision af hele opskriften for at gøre den brugelig.
Med venlig hilsen
Lene
Følg indlægget
1
følgere
I selve opskriften er der svar på dit spørgsmål ang olie og vanilje. - Under instruktion nr 7 i opskriften står der : Æg, Olie og vanilje blandes i. - Og mht dit spørgsmål ang sukker, så bliver sukkeret blandet med æbletern, derfor skal der ikke ekstra sukker i melblandingen. - Angående det der skal holde sammen på dejen, så er det i form af æg og oiie.
Med venlig hilsen
Hvis jeg forstår rigtigt, så skal melblandingen drysses over æblerne , hvor æggene, olien og vaniljen er hældt ud over. Det må jeg prøve og se hvordan det bliver ☺️
Tusind tak og knus fra mig
Lene
Du har ret i, at der ikke er decideret information om selve melblandingen. Vi kontakter vores opskriftsafdeling, og vender tilbage hurtigst muligt.
Med venlig hilsen