Glukosirup til hjmmelavet is

Hej
Jeg er lidt forvirret ift grundopskriften på cremet hj lavet is uden ismaskine. Jeg læser det som om, at hvis jeg bruger glukosesirup krystallisere isen ikke, men gør den cremet og lækker, uden omrøring.
Men nu har jeg så lige set den lille video af hvordan I anbefaler man gør og her siger I man skal røre undervejs for at undgå krystaller!?
Da jeg skal lave 2 slags is og ligge imellem nøddebunde, er det ikke muligt for mig at røre undervejs, men jeg vil jo gerne være helt sikker på der ikke er krystaller i, når den serveres til mit barnebarns dåb?På forhånd tak for svar. Mvh Kristina 

Kommentarer

  • Hej Kirstina

    Tak for din besked, vores opskriftudvikler forslår at du laver din is, stiller den i fryseren og rør i den første gang efter 20 min, og anden gang efter yderligere 20 min, og derefter fordeler den på din nøddebund. Det er vigtigt at holde øje med at konsistensen ikke bliver så fast at du ikke kan fordele den på bundende. Håber i får en dejlig barnedåb, med skønne islagkager.

    Venlig hilsen
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.