Kommentaren, som du leder efter, er flyttet til en ny diskussion eller blevet slettet.

Kongelig hofleverandør

Hej

Jeg er igang med at undersøge, hvilken betydning kongehuset har for Danmark, og i den forbindelse kunne jeg godt tænke mig at høre om, hvilken betydning det har haft for jeres virksomhed, at blive udnævnt til Kongelig Hofleverandør.


På forhånd tak
Sarah Rapporter upassende indhold

Kommentarer

 • Hej Sarah

  Tak for din besked. Vi benytter mærkningen leverandør til de kongelige dansk hof for at understrege vores historie som landets eneste sukker producent.

  Vores historie går helt tilbage til 1872 hvor vi blev grundlagt af C.F. Tietgen, og byggede en af Danmarks første sukkerfabrikker der producerede sukker af sukkerroer.

  Selv om vi i dag er den del af en stor europæisk sukkerkoncern, er dele af koncernen stadig meget dansk. Det sukker der mærkes med kongelig dansk hofleverandør er produceret og pakket i Danmark, nemlig vores 2 kg Sukker samt vores Flormelis.
  Dansukker
 • Hej
  Hvordan renses det hvide sukker, er det med klor?
  Mvh. Tove
  Tove Nissen
 • Hej

  Tak for din besked, vores sukker bleges ikke. Sukker krystaller er fra naturen hvide. Vores sukker renses ved krystallisering.

  Det brune rørsukker udvindes af sukkerrør, mens det hvide sukker kan udvindes fra både sukkerroer og sukkerør. Brune rørsukkerprodukter er en blanding af sukkerkrystaller og sirupsrester. Det er sirupsresterne, der giver rørsukkeret sin brune farve og karamelliserede smag. Ved sukkerproduktion fra sukkerroer er man nødt til at fjerne siruppen, fordi den har en bitter smag. Derved bliver sukkeret hvidt, som vi kender det

  Læs mere om vores produktion her:
  https://www.dansukker.dk/dk/om-sukker/saadan-produceres-sukker-af-sukkerroer.aspx
  Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.