Velkommen til Dansukker Forum. Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Dansukker tilbyder en bred vifte af forskellige sukkerprodukter både fra lokalt dyrket sukkerroer, men også fra sukkerrør. Vi lægger stor vægt på at inspirere og forsøger hele tiden at udvikle vores produktsortiment, så det passer dem, der er aktive i køkkenet
Når jeg læser på pakken med Steviasukker står der at det er til "bordbrug"!
Hvorfor det???
Hvad er problemet med at bruge det til madlavning?
Hvis jeg læser jeres opskrift på marmelade, skal det hældes i efter at frugten er kogt og taget af varmen. Betyder det at det ikke må koge?
Mvh
Pernille
Tak for din besked.
Teksten om sødestof til bordbrug er et krav fra fødevaremyndighederne. Det er altså en tekst, vi skal have med.
SteviaSukker kan sagtens tåle kogning, og vi har en del andre opskrifter med SteviaSukker, hvor det koges eller bages i kortere eller længere tid.
Dansukkers marmeladeopskrift med SteviaSukker er en rå-marmelade, derfor koger SteviaSukker ikke med.
Du kan finde flere opskrifter med SteviaSukker og læse mere om produktet her:
http://www.dansukker.dk/dk/opskrifter/steviasukker-opskrifter.aspx
http://www.dansukker.dk/dk/produkter/steviasukker.aspx
Venlig Hilsen
Dansukker
SteviaSukker kan købes følgende steder:
Bilka, Føtex, Meny, Spar (dog kun de største Spar)
Venlig hilsen
Dansukker