Kommentaren, som du leder efter, er flyttet til en ny diskussion eller blevet slettet.

Bagesukker

Bagesukker er meget finkornet sukker, produceret af danske roer. På grund af de meget fine korn opløses det hurtigt, tilfører mere luft og dermed mere volumen ved piskning.
Bagesukker kan anvendes i alle former for bagværk, men er særdeles velegnet til bagning af især marengs, lagkagebunde og cupcakes.
Bagesukker kan sidestilles med det engelske Caster sugar.

Opskrifter med Bagesukker:
http://www.dansukker.dk/dk/soegresultater-opskrifter.aspx?q=bagesukker

Æblekage med Bagesukker:
http://www.dansukker.dk/dk/opskrifter/laekker-og-hurtigt-lavet-aeblekage.aspx


Dansukker Forbrugerkontakt Rapporter upassende indhold

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.