Bagesukker
Bagesukker er meget finkornet sukker, produceret af danske roer. På grund af de meget fine korn opløses det hurtigt, tilfører mere luft og dermed mere volumen ved piskning.
Bagesukker kan anvendes i alle former for bagværk, men er særdeles velegnet til bagning af især marengs, lagkagebunde og cupcakes.
Bagesukker kan sidestilles med det engelske Caster sugar.
Opskrifter med Bagesukker:
http://www.dansukker.dk/dk/soegresultater-opskrifter.aspx?q=bagesukker
Æblekage med Bagesukker:
http://www.dansukker.dk/dk/opskrifter/laekker-og-hurtigt-lavet-aeblekage.aspx
Bagesukker kan anvendes i alle former for bagværk, men er særdeles velegnet til bagning af især marengs, lagkagebunde og cupcakes.
Bagesukker kan sidestilles med det engelske Caster sugar.
Opskrifter med Bagesukker:
http://www.dansukker.dk/dk/soegresultater-opskrifter.aspx?q=bagesukker
Æblekage med Bagesukker:
http://www.dansukker.dk/dk/opskrifter/laekker-og-hurtigt-lavet-aeblekage.aspx
Følg indlægget
0
følgere
Slettet kommentar