Æblekage med pekannødder

Hej
Min søster lavede kagen i går og resultatet var ikke af de bedste. Selve opskriften er ikke klar i sitbeskrivelsen. Der er trin som er uforudsigelige bl.a hvornår skal man komme olie og vanilje i æggeblandingen. Og hvorfor er der ikke sukker i melblandingen og en form for bindingsmateriale (smør- vand - æg - mælk )
Jeg tror der er behov for en revision af hele opskriften for at gøre den brugelig.
Med venlig hilsen
Lene
Lene Kristiansen

Kommentarer

  • Hej Lene

    I selve opskriften er der svar på dit spørgsmål ang olie og vanilje. - Under instruktion nr 7 i opskriften står der : Æg, Olie og vanilje blandes i. - Og mht dit spørgsmål ang sukker, så bliver sukkeret blandet med æbletern, derfor skal der ikke ekstra sukker i melblandingen. - Angående det der skal holde sammen på dejen, så er det i form af æg og oiie.

    Med venlig hilsen
    Dansukker
  • Tak for hurtigt svar ☺️
    Hvis jeg forstår rigtigt, så skal melblandingen drysses over æblerne , hvor æggene, olien og vaniljen er hældt ud over. Det må jeg prøve og se hvordan det bliver ☺️
    Tusind tak og knus fra mig
    Lene
    Lene Kristiansen
  • Kære Lene

    Du har ret i, at der ikke er decideret information om selve melblandingen. Vi kontakter vores opskriftsafdeling, og vender tilbage hurtigst muligt.

    Med venlig hilsen
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.