Fransk Nougat

Jeg har brugt jeres opskrift På Fransk nougat men jeg har brugt normale æg som jeg delt hvor jeg kun brugte æggehvidden jeg brugte 5 hvider og da jeg og min datter har nødde allergie må vi ikke bruge honning jeg brugte lys sirup ellers fulgte jeg opskrift men den Nougat masse som jeg lavede i går aftes  vil ikke blive stift den gykose brugte jeg 200ml  kan jeg redde  den  franske nougat som er
lidt blød i den  hilsen 
vera jensen 
Aulum
Vera Ruth Schwerdtfeger Jensen

Kommentarer

  • Hej Vera

    Det kommer lidt an på hvordan konsistensen er. - Det kan måske hjælpe at lægge den i fryseren 1 døgn, så den kan "sætte" sig.  Er den meget blød, kan den muligvis reddes ved at varme massen op igen til den kommer op til ca 145-150 grader. En tredje mulighed er at skære den ud i mindre stykker og dyppe dem i varn overtrækschokolade.  Chokoladen vil når den størkner være en form for "skal" på de små stykker.
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.