Fransk Nougat
Jeg har brugt jeres opskrift På Fransk nougat men jeg har brugt normale æg som jeg delt hvor jeg kun brugte æggehvidden jeg brugte 5 hvider og da jeg og min datter har nødde allergie må vi ikke bruge honning jeg brugte lys sirup ellers fulgte jeg opskrift men den Nougat masse som jeg lavede i går aftes vil ikke blive stift den gykose brugte jeg 200ml kan jeg redde den franske nougat som er
lidt blød i den hilsen
vera jensen
Aulum
lidt blød i den hilsen
vera jensen
Aulum
Følg indlægget
1
følgere
Det kommer lidt an på hvordan konsistensen er. - Det kan måske hjælpe at lægge den i fryseren 1 døgn, så den kan "sætte" sig. Er den meget blød, kan den muligvis reddes ved at varme massen op igen til den kommer op til ca 145-150 grader. En tredje mulighed er at skære den ud i mindre stykker og dyppe dem i varn overtrækschokolade. Chokoladen vil når den størkner være en form for "skal" på de små stykker.