Fransk nougat

Min nougat blev for tynd, kan jeg gøre noget
Joan lauritsen

Kommentarer

  • Hej Joan

    Der er ikke noget man kan gøre efterfølgende.
    Når den laves er det vigtigt at opskriften følges nøje. Opvarmning til 150 grader, og at den hældes i en tynd stråle ned i æggehviderne mens det piskes. Og vigtigt at det piske i 10 minutter.

    Med venlig hilsen
    Dansukker
  • Tak for hjælpen. Har prøvet at varme det op igen og tilsat husblas. Det har hjulpet lidt, men ikk godt nok. Men tak for ulejligheden. Mvh joan
    Joan lauritsen
  • Kære Joan

    Godt at det har hjulpet lidt med husblas. - Men det er selvfølgelig ærgerligt at det ikke blev som forventet.

    ;Med venlig hilsen
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.