Glucose sirup

Kan man i enhver opskrift på is hvor glucose sirup ikke er en del af opskriften tilsætte glucose sirup for at modvirke krystallisering?
Hvis ja, hvor meget til en ltr opskrift - og skal man stadig bare følge opskriften?
Venlig hilsen Lene
Lene Skovdam Dukynas

Kommentarer

  • Hej Lene

    I alle opskrifter, hvor desserten skal fryses, kan vi anbefale Glukosesirup. Det kan tilsættes ved opkogningen af mælk eller fløde.

    Vores basisopskrift på is er : 1dl Glukosesirup til 4 æg og 3,5 dl væske.

    med venlig hilsen
    Dansukker
  • Kan i ikke eksperimentere lidt med glukosesirup i småkager/cookies? Ville glukosesiruppen ikke kunne give det der lidt ekstra lækre chewy bid i kagen? Eller man kan måske bare prøve at tilsætte lidt (1/2 dl?) til den opskrift man bruger?
    Sara
  • Hej Sara

    Glukosesirup bruges for det meste til is og karameller. - Hvis du ønsker en smule "sej-hed" i dine cookies, så kan vi anbefale vores lyse eller mørke sirup. De vil samtidig kunne tilføje lidt ekstra smag, hvilket Glukosesirup ikke gør.

    Med venlig hilsen
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.