Glucose sirup
Kan man i enhver opskrift på is hvor glucose sirup ikke er en del af opskriften tilsætte glucose sirup for at modvirke krystallisering?
Hvis ja, hvor meget til en ltr opskrift - og skal man stadig bare følge opskriften?
Venlig hilsen Lene
Hvis ja, hvor meget til en ltr opskrift - og skal man stadig bare følge opskriften?
Venlig hilsen Lene
Følg indlægget
2
følgere
I alle opskrifter, hvor desserten skal fryses, kan vi anbefale Glukosesirup. Det kan tilsættes ved opkogningen af mælk eller fløde.
Vores basisopskrift på is er : 1dl Glukosesirup til 4 æg og 3,5 dl væske.
med venlig hilsen
Glukosesirup bruges for det meste til is og karameller. - Hvis du ønsker en smule "sej-hed" i dine cookies, så kan vi anbefale vores lyse eller mørke sirup. De vil samtidig kunne tilføje lidt ekstra smag, hvilket Glukosesirup ikke gør.
Med venlig hilsen