Glucosesirup vs frysetørret glucosepulver
Hej
Jeg arbejder med at producere flødeboller. Der har jeg fundet frem til at der skal tilsættes glucosesirup, bla. for at undgå krystallisering.
Men jeg overvejede om man kunne bruge glucosepulver istedet, som blev opløst i vand.
Har glucosepulver opløst i vand samme egenskab som glucosesirup?
mvh
Michael
Jeg arbejder med at producere flødeboller. Der har jeg fundet frem til at der skal tilsættes glucosesirup, bla. for at undgå krystallisering.
Men jeg overvejede om man kunne bruge glucosepulver istedet, som blev opløst i vand.
Har glucosepulver opløst i vand samme egenskab som glucosesirup?
mvh
Michael
Følg indlægget
1
følgere
Tak for din henvendelse. Tør glukose er lidt mindre søde end vores Glukosesirup, men principielt har de samme egenskaber, der bør ikke være den store forskel. Prøv evt. at lave en lille portion først for at være sikker på tør glukose virker efter hensigten i opskriften.