Glukosesirup
Er der i fremstillingsprocessen brugt Aspergillus niger, A. oryzae eller andre svampe til fremstillingen.
Jeg er ekstrem allergisk overfor skimmelsvamp, så jeg får en allergisk reaktion selvom det færdig produkt indeholder skimmel, men kun brugt i fremstillingsprocessen.
På forhånd tak.
Jeg er ekstrem allergisk overfor skimmelsvamp, så jeg får en allergisk reaktion selvom det færdig produkt indeholder skimmel, men kun brugt i fremstillingsprocessen.
På forhånd tak.
Følg indlægget
1
følgere
Glukosesirup er hydrolyseret stivelse og baseret på hvede, men pga den proces råmaterialet gennemgår, vurderer EFSA ikke at dette øger niveauet af allergenicitet for dette produkt. Det er givetvis gluten, der er mest fokus på her og det er da også angivet på etiketten (produceret på basis af hvede)
Glukosesirup har desuden et højt tørstofindhold (ca. 80 %) med lav vandaktivitet og dermed lav risiko for mikrobiologisk vækst herunder skimmelsvamp. Produkterne monitoreres desuden for mikrobiologi, herunder også for skimmel.
Vi er ikke bekendt med selve fremstillingen hos vores leverandør, så vi kan hverken be- eller afkræfte minimalt indhold af skimmelsvamp.
Med venlig hilsen