Til seneste kommentar

Kan man erstatte sukker med glukosesirup

Kan man erstatte sukker med glukosesirup i en hvilken som helst opskrift, og i så fald: hvad svarer 1 dl glukosesirup til i alm. sukker?

Vh Ninna

Kommentarer

  • Hej Nina

    Tak for din beksked.

    Glukosesirup er en blanding af forskellige sukkerarter, som udvindes af hvedestivelse. Forskellen på glukosesirup og vores andre sirupper skyldes råvarerne. Glukosesirup er desuden ikke lige så sød som almindelig sirup, du kan derfor ikke erstatte Glukosesirup med sukker, så bliver det du laver for sødt.

    Bruges primært til is og slik, men også i bagværk. Glukosesirup hæmmer krystallisering og giver f.eks. is en cremet og blød konsistens. På samme måde modvirker glukosesirup, at karamel krystalliseres og bliver grynet. Denne effekt opnås ikke hvis du benytter sukker.

    Hvorfor ville du anvende sukker i stedet for Glukosesirup?

    Med venlig hilsen
    Dansukker
  • Jeg havde en ide om at bruge glukosesirup i stedet for sukker i æblegele - fordi jeg havde noget på kager, der skal bruges.
  • Hej

    Du kan desværre ikke bruge Glukosesirup til æblegele, den vil have svært ved at stivne.

    Venlig hilsen
    Dansukker
  • Hva kan erstatte glukosesirup i en konfektoppskrift da?
  • Hejsa, jeg vil gerne bruge glukosesirup i stedet for sukker, jeg bruger 75g sukker i min liter is, kan jeg erstattede det med glukosesirup? Hvis ja hvor meget skal der så i?
  • Hej Mads

    Desværre kan man ikke umidddelbart erstatte almindeligt sukker med glucose sirup. - Sukker søder væsentligt mere end glucose sirup.
    Dansukker
  • Hvis man også bruger sødemiddel?

  • Hej Mads

    Vi kan desværre ikke give dig vedrørende brug af sødemidde I opskrifterl, da dette ikke er noget vi producerer ej heller forhandler.

    med venlig hilsen
    Dansukker
  • Hejsa 😃
    Kan man erstatte glukosesirup med kokossukker?
    Tænker når man bager flødeboller?
  • Hej Nanna

    Vi kender ikke til kokossukker, men umiddelbart kan man ikke erstatte Glukosesirup med almindeligt sucker, da sukkeret søder væsentligt mere. Grunden til man bruger Glukosesirup til slik og is er dens evne til at modvirke krystallisering og til at gøre is mere cremet og blød.

    med venlig hilsen


    Dansukker
  • Hvor mange kilo Korn går der med til at laver 400 gram glukosesirup?
  • Hej ChristianVi skal bede dig kontakte en Glukoseproducent, vi er kun videreformidler af produktet. - Der findes forskellige : Cargill, Roquette og Lyckeby.

    med venlig hilsen
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.