Kan man erstatte sukker med glukosesirup
Kan man erstatte sukker med glukosesirup i en hvilken som helst opskrift, og i så fald: hvad svarer 1 dl glukosesirup til i alm. sukker?
Vh Ninna
Vh Ninna
Følg indlægget
0
følgere
Tak for din beksked.
Glukosesirup er en blanding af forskellige sukkerarter, som udvindes af hvedestivelse. Forskellen på glukosesirup og vores andre sirupper skyldes råvarerne. Glukosesirup er desuden ikke lige så sød som almindelig sirup, du kan derfor ikke erstatte Glukosesirup med sukker, så bliver det du laver for sødt.
Bruges primært til is og slik, men også i bagværk. Glukosesirup hæmmer krystallisering og giver f.eks. is en cremet og blød konsistens. På samme måde modvirker glukosesirup, at karamel krystalliseres og bliver grynet. Denne effekt opnås ikke hvis du benytter sukker.
Hvorfor ville du anvende sukker i stedet for Glukosesirup?
Med venlig hilsen
Du kan desværre ikke bruge Glukosesirup til æblegele, den vil have svært ved at stivne.
Venlig hilsen
Desværre kan man ikke umidddelbart erstatte almindeligt sukker med glucose sirup. - Sukker søder væsentligt mere end glucose sirup.
Vi kan desværre ikke give dig vedrørende brug af sødemidde I opskrifterl, da dette ikke er noget vi producerer ej heller forhandler.
med venlig hilsen
Kan man erstatte glukosesirup med kokossukker?
Tænker når man bager flødeboller?
Vi kender ikke til kokossukker, men umiddelbart kan man ikke erstatte Glukosesirup med almindeligt sucker, da sukkeret søder væsentligt mere. Grunden til man bruger Glukosesirup til slik og is er dens evne til at modvirke krystallisering og til at gøre is mere cremet og blød.
med venlig hilsen
med venlig hilsen