Kransekage med farin

Hej, jeg brugte for et par år siden jeres lækre opskrift på kransekage med farin. Det ser ud til, at linket i fb-opslaget nu er dødt. Kan I hjælpe?
Bh Myrna Ch.Andersen
Myrna Ch. Andersen

Kommentarer

  • Hej Myrna 

    Tak for din besked, opskriften kommer her:

    Kransekage med Brun farin
    100 g Dansukker Brun Farin
    300 g marcipan
    25 g æggehvide
    Desuden
    150 g Dansukker Flormelis
    lidt æggehvid
    Ælt brun farin og marcipan sammen. Bland æggehviden i og ælt til en ensartet masse. Lad kransekagemassen hvile på køl i 20-30 minutter.
    Del kransekagemassen i 10 lige store stykker og rul dem til pølser på ca. 7 cm. Dyp fingerspidserne i vand og form hvert kransekagestykke med fingrene. Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ca. 10-12 minutter ved 200° (alm varme).
    TIP: Sæt en ekstra bageplade under kransekagerne, så brænder de ikke på i bunden.
    Lad kagerne køle af på bagepladen.
    Sigt flormelis. Pisk det til sprøjteglasur sammen med æggehvide. Den skal være luftig og hvid i farven og konsistensen, tyk men sprøjtbar. Overfør glasuren til et cornet af bagepapir eller en sprøjtepose med en lille rund tylle og sprøjt glasur på de stuetemperede kransekagestykker. Opbevar dem lufttæt på køl eller frys indtil servering.
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.