Kransekage med farin
Hej, jeg brugte for et par år siden jeres lækre opskrift på kransekage med farin. Det ser ud til, at linket i fb-opslaget nu er dødt. Kan I hjælpe?
Bh Myrna Ch.Andersen
Bh Myrna Ch.Andersen
Følg indlægget
1
følgere
Tak for din besked, opskriften kommer her:
Kransekage med Brun farin
100 g Dansukker Brun Farin
300 g marcipan
25 g æggehvide
Desuden
150 g Dansukker Flormelis
lidt æggehvid
Ælt brun farin og marcipan sammen. Bland æggehviden i og ælt til en ensartet masse. Lad kransekagemassen hvile på køl i 20-30 minutter.
Del kransekagemassen i 10 lige store stykker og rul dem til pølser på ca. 7 cm. Dyp fingerspidserne i vand og form hvert kransekagestykke med fingrene. Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ca. 10-12 minutter ved 200° (alm varme).
TIP: Sæt en ekstra bageplade under kransekagerne, så brænder de ikke på i bunden.
Lad kagerne køle af på bagepladen.
Sigt flormelis. Pisk det til sprøjteglasur sammen med æggehvide. Den skal være luftig og hvid i farven og konsistensen, tyk men sprøjtbar. Overfør glasuren til et cornet af bagepapir eller en sprøjtepose med en lille rund tylle og sprøjt glasur på de stuetemperede kransekagestykker. Opbevar dem lufttæt på køl eller frys indtil servering.