Rørsukker

Der er lyst (hvidt) rørsukker og gyldent (brunt) rørsukker. Og på begge poser står der: indeholder rørsukker (og ikke andet). Den hvide er økologisk. Når jeg googler rørsukker, siger den at lyst (hvidt) rørsukker OGSÅ kan indeholde alm. sukker (roesukker). Det er jo temmelig forvirrende, så er det jo ikke rent rørsukker! 
Hvad er så RENT rørsukker - den brune? Eller hvordan hænger det sammen?
    Kan  den brune, grove rørsukker opløses i f.eks. drinks? 

Gert Klingenberg Rapporter upassende indhold

Kommentarer

 • Hej Gert

  Vi har mange forskellige produkter I vores sortiment. - Nogle af vores produkter er store på markedet for eks llys okologisk rørsukker og andre af vores produkter er niche produkter for eks mørk rørsukker. - Nogle gange kan google desværre forvirre mere end gavne. - Vores lyse økologiske rørsukker indeholder ikke almindeligt hvidt sucker, så vores rørsukker produkter er "rene". Den brune grove rørsukker er netop fin til Drinks, den give en fin karamelsmag, og giver lidt kant til forskellige drinks.
  Dansukker
 • Hej, og tak! - Ja, men det brune, grove rørsukker: er det også rent rørsukker?
  Og da den er grov, kan den så opløses i kolde drinks?
  Mvh. Gert Klingenberg
  Gert Klingenberg
 • Hej Gert

  Alt vores rørsukker er rent som vi skrev til dig tidligere.

  Og som vi også skrev tidligere, så er den den brune grove der er populær til drinks, den opløses naturligvis ikke lige med det same, men det ernetop det der er med til at give Drinks kant både med smag og udseende.

  Med venlig hilsen
  Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.