Anvende Syltesukker i stedet for almindeligt sukker
Opskriften siger, at jeg skal koge bær og vand i et antal minutter, inden jeg tilsætter sukker. Skal jeg også gøre det med Syltesukker?
Følg indlægget
0
følgere
Du skal anvende same mængde sukker hvis du benytter vores syltesukker, men du skal ikkte tilsætte Melantin eller Atamon, da der er pektin I vores syltesukker.
Tak for din besked, du kan godt anvende syltesukker, samme mængde.
1 kg jordbær til 1 kg syltesukkers til syltetøj
så skal du blot forlænge kogetiden lidt.
Du kan finde opskrifter op tips på vores side sylteskolen.
https://dansukker.dk/sylteskolen/sylteskolen.aspx
Man kan sagtens bruge Syltesukker til kompot. - Se evt vores opskrífter om æble- og rabarverkompot på vores hjemmeside www.dansukker.dk
Med venlig hilsen Tina
Venligst JOP
Venligst JOP
Anvend I stedet vores basisopskrift på gelé
vh
Tak for din besked, du kan godt koge dit syltetøj op igen med ekstra sukker.
Vær dog opmærksom på at dit syltetøj ikke bliver for fast.
For at være sikker på at syltetøjet har den rette konsistens kan du bruge følgende tip: Sæt en tallerken i køleskabet når du begynder at koge syltetøj. Når syltetøjet er færdigt lægger du lidt syltetøj på den kolde tallerken og sætter den i køleskabet. Syltetøjet vil hurtig køle af, så kan du vurdere konsistensen ved at trække en ske igennem. Har syltetøjet den rette konsistens hældes den på glas, som lukkes tæt.
Læse flere sytletips på sylteskole.dk
Venlig hilsen
Dansukker
Hilsen Charlotte
Der sker ikke noget ved at koge pektinen længere, den bliver ikke ødelagt. - Skal man lave noget med citrusfrugter. så skal man koge I 15 minutter. - Held og lykke med brug af vores Syltesukker.
Med venlig hilsen
Vh B
Vi har nu skrevet antal gram og kg ved opskrifterne, hvor der også står liter.
med venlig hilsen
Er der også konserveringsmiddel i syltesukkeret?
Mange hilsner Ea
Syltesukker brugs til blandt andet syltetøj eller marmelade, det er tilsat en smule pektin. - Sukker I sig selv er konserverende uanset om et er almindeligt sukker eller syltesukker.
Med venlig hilsen
God ide altid at lade dine glas skoldes i kogende vand og eventuelt også skylle dem i atamon. - Ved opbevaring af marmeladen i køleskab vil den kunne holde sig et halvt til et helt år. Vigtigt er også at blommerne er ordentigt rengjorte.
Med venlig hilsen
Vil du lave figenmarmelade ?
Med venlig hilsen
Ærgerligt at marmeladen er blevet grynet. Vores prøvekøkken mener, at det er fordi der er blevet brugt for lidt Syltesukker. Syltesukkeret kan have reageret på at der har være for meget syre i marmeladen. - Marmeladen burde kunne reddes ved at give den et opkog med melatin. - Der vil stå på brevet med melatin, hvor meget der skal bruges. - Vi håber det lykkedes.
Med venlig hilsen
andet, da det jo indeholder pektin for at marmeladen kan få den rette konsistens.
Med venlig hilsen
Syltesukker bruges normalt til syltetøj og marmelade for at få den rette konistens. Da vi ikke kender din opskrift, eller ved hvordan din Hakkaido kompot skal være kan vi ikke anbefale at du bruger Syltesukker.
med venlig hilsen
Mvh Lisbeth
Det er muligt at koge marmeladen op igen. - Du skriver ikke hvorfor der er brugt for meget ? Er det for sødt eller er det konsistensen. Alt efter hvor meget for meget Syltesukker der er brugt, skal der nok tilsættes nogle flere blommer.
Med venlig hilsen
Jeg prøver at koge det op og tilsætte flere blommer eller måske anden frugt
Med venlig hilsen