Bagesukker til bagning af kransekage
Jeg har netop med succes anvendt bagesukker til bagning af kransekager. Og udover, at det ikke som normalt var nødvendigt at opløse sukkeret i æggehviden inden, konstaterede jeg også, at kransekagerne ikke som normalt var lidt brændte i bunden. Var det et tilfælde, eller kan det skyldes, at der ikke er så store sukkerkrystaller i dejen? For hvis det er en sidegevinst, er bagesukker jo genialt til kransekagebagning.
Følg indlægget
0
følgere
Tak for dit spørgsmål, det er svært at svare på med sikkerhed, om der er på grund af vores Bagesukker, at din kransekager er mindre brændt i bunden end normalt. Det kan meget vel skyldes at Bagesukker består af små sukkerkrystaller der let opløses, og derfor ikke ligger sig på bunden og brænder på. Vi er glade for at du syntes godt om vores Bagesukker, og opnåede et godt resultat, og håber du forstsat vil bruge det til dine kransekager.