Blød kokoskage

Hej Dansukker.

Jeg vil gerne bage jeres bløde kokoskage mednougat , men i opskriften står der at man skal tilsætte en sirup, men det er ikke iblandt ingredienserne.

Ingredienser

4 dl kokosmel
1 dl Dansukker Økologisk Rørsukker
1/2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 spsk. flydende margarine
1 dl hvedemel
2 dl blåbær
4 æg

Glasur
150 g blød nougat (Odense)
50 g mørk chokolade

Pynt
Hindbær og/eller blåbær

Serveres med
2 dl piskefløde
1 dl kvark
2 spsk. Dansukker Flormelis
1 spsk. vaniljesukker
Hindbær


Bland kokosmel og sukker i en skål. Tilsæt sirup og margarine. Bland hvedemel og blåbær, og vend det i blandingen. Tilsæt æg, og rør godt sammen. Hæld dejen op i en smurt og meldrysset springform, ca. 24 cm i diameter. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 20 minutter. Lad kagen køle af i formen. Smelt nougat og chokolade over vandbad, og hæld massen over kagen. Pynt med hindbær og/eller blåbær. Pisk fløden halvfast. Tilsæt kvark, flormelis og vaniljesukker. Tilsæt hindbær. Server hindbærflødeskummet til kagen.

Kan i hjælpe med at opklare mysteriet.

Mange hilsner
Christina

Kommentarer

  • Hej Christina

    Kagen kan laves med Mørk Muscovado Sukker, som der her i opskriften står skrevet. - Dette giver blandt andt kagen den mørke farve. - Dog kan man erstatte Mørk Muscovado med Lys Sirup, dette giver kagen en knapt så markant smag. - Beklager vi ikke havde fået dette tilføjet i opskriften. - Held og lykke med bagningen
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.