Kommentaren, som du leder efter, er flyttet til en ny diskussion eller blevet slettet.

Brun Farin - lidt en haster.

Käre Dansukker

Har lovet at bage en Drömmekage Fra Brovst til en afslutning i aften.

Den skal man jo bruge Brun Farin til og det kan man ikke köbe her i Schweiz.

Kan man erstatte det med alm. brun rörsukker, smeltet i smör og tilsat lidt vand og kokosmel som topping ?

Haster lidt med et svar - sorry.
Flemming Lind Jensen Rapporter upassende indhold

Kommentarer

  • Hej Flemming

    Vi har desværre ingen erfaringer med at erstatte Brun Farin I drømmekage.

    Brun Farin er en blanding af sukker og rørsukkersirup, det er desværre ikke muligt at balnde det selv, toppingen bliver alt for flydende.
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.