Brun Farin - lidt en haster.
Käre Dansukker
Har lovet at bage en Drömmekage Fra Brovst til en afslutning i aften.
Den skal man jo bruge Brun Farin til og det kan man ikke köbe her i Schweiz.
Kan man erstatte det med alm. brun rörsukker, smeltet i smör og tilsat lidt vand og kokosmel som topping ?
Haster lidt med et svar - sorry.
Har lovet at bage en Drömmekage Fra Brovst til en afslutning i aften.
Den skal man jo bruge Brun Farin til og det kan man ikke köbe her i Schweiz.
Kan man erstatte det med alm. brun rörsukker, smeltet i smör og tilsat lidt vand og kokosmel som topping ?
Haster lidt med et svar - sorry.
Følg indlægget
0
følgere
Vi har desværre ingen erfaringer med at erstatte Brun Farin I drømmekage.
Brun Farin er en blanding af sukker og rørsukkersirup, det er desværre ikke muligt at balnde det selv, toppingen bliver alt for flydende.