Citrusmarmelade stivner ikke

Jeg har flere gange oplevet at marmeladen ikke stivner. Jeg koger det til det består prøven med at stivne på en kold tallerken. Jeg hælder marmeladen på glas og vupti så er den helt tynd igen. Hvad sker der lige her? Jeg har forsøgt med yderligere pektin men det samme sker igen. Det er så mærkeligt??
Mette Nielsen

Kommentarer

  • Hej Mette

    Vi anbefaler 1 kg citrusfrugt og 1 kg Syltesukker til denne form for marmelade. Det kan nogle gange være et problem at lave marmelade med citrusfrugter. Eventuelt kan der tisættes lidt ekstra Syltesukker, men hvis du allerede har prøvet med ekstra pektin, så vil vi nok i stedet anbefale at koge det hele op igen. - Den normale kogetid er 15 mn, men det kan være at de citrusfrugter der er brugt ahr afgivet noget ekstra væde. - Det kan altid lade sig gøre at koge det op igen. -- Held og lykke, vi håber det lykkes.

    med venlig hilsen
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.