Erstat sukker med glykosesirup?

Jeg har en opskrift på is, som vi er glade for, men den er med almindeligt sukker. Jeg ville gerne udskifte sukker med glykosesirup, for at finde ud af hvor meget mere cremet den bliver. Men jeg ved ikke hvad 100g sukker svarer til glykosesirup og om man kan udskifte alt sukker med glykosesirup, eller man kun kan erstatte en del af sukkeret med glykosesirup.
Kan i hjælpe? 

Kommentarer

  • Hej Anna

    Det er ikke muligt at erstatte Almindeligt Sukker med Glukosesirup. - Glukose søder ikke, men giver volume og gør isen mere cremet. - Du kan tilsætte 1/2 dl Glukosesirup til din opskrift. - Det kan også anbefales at gå ind på vores hjemmeside og kigge på vores Grundopskrift til is.

    Med venlig hilsen

    Tina
    Dansukker
  • Kan glykosesirup opvarmes ?
    Evt. hvor varmt ?
  • Er det ikke muligt at erstatte glukose sirup/fast form med dextrose eller druesukker eller lignende til is fremstilling i is maskine?
    Martin
  • Hej Martin

    Dextrose er det engelske navn for glucose, og druesukker er det danske navn for glucose, altså præcist det samme produkt.
    Dextrose = Druesukker = Glucose -> så ingen forskel
    HUSK at Glucose ikke søder så meget som saccharose = vores hvide sukkker

    Med venlig hilsen
    Dansukker
  • Wow okay, ja det ved jeg og det skal bruges pga konsistensen og ikke sødmen.  Men ja det der forvirrer mig :-) fordi de forskellige danske webshop sælger alle 3 produkter med forskellige priser 🫣
    Martin
  • Hej Martin

    Vi sælger vores Glukose Sirup i supermarkederne, og har desværre ikke noget at gøre med de webshop, der sælger sukkerprodukter.

    Med venlig hilsen
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.