Erstat sukker med glykosesirup?
Jeg har en opskrift på is, som vi er glade for, men den er med almindeligt sukker. Jeg ville gerne udskifte sukker med glykosesirup, for at finde ud af hvor meget mere cremet den bliver. Men jeg ved ikke hvad 100g sukker svarer til glykosesirup og om man kan udskifte alt sukker med glykosesirup, eller man kun kan erstatte en del af sukkeret med glykosesirup.
Kan i hjælpe?
Kan i hjælpe?
Følg indlægget
1
følgere
Det er ikke muligt at erstatte Almindeligt Sukker med Glukosesirup. - Glukose søder ikke, men giver volume og gør isen mere cremet. - Du kan tilsætte 1/2 dl Glukosesirup til din opskrift. - Det kan også anbefales at gå ind på vores hjemmeside og kigge på vores Grundopskrift til is.
Med venlig hilsen
Tina
Evt. hvor varmt ?
Dextrose er det engelske navn for glucose, og druesukker er det danske navn for glucose, altså præcist det samme produkt.
Dextrose = Druesukker = Glucose -> så ingen forskel
HUSK at Glucose ikke søder så meget som saccharose = vores hvide sukkker
Med venlig hilsen
Vi sælger vores Glukose Sirup i supermarkederne, og har desværre ikke noget at gøre med de webshop, der sælger sukkerprodukter.
Med venlig hilsen