Erstat sukker med glykosesirup?

Jeg har en opskrift på is, som vi er glade for, men den er med almindeligt sukker. Jeg ville gerne udskifte sukker med glykosesirup, for at finde ud af hvor meget mere cremet den bliver. Men jeg ved ikke hvad 100g sukker svarer til glykosesirup og om man kan udskifte alt sukker med glykosesirup, eller man kun kan erstatte en del af sukkeret med glykosesirup.
Kan i hjælpe? 

Kommentarer

  • Hej Anna

    Det er ikke muligt at erstatte Almindeligt Sukker med Glukosesirup. - Glukose søder ikke, men giver volume og gør isen mere cremet. - Du kan tilsætte 1/2 dl Glukosesirup til din opskrift. - Det kan også anbefales at gå ind på vores hjemmeside og kigge på vores Grundopskrift til is.

    Med venlig hilsen

    Tina
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.