Glukosesirup erstattes med lys sirup
Hej. Kan jeg erstatte jeres glukosesirup med jeres lyse sirup 1 til 1 , i En karmel sauce, med fløde, sukker og glukosesirup. Og når fx. Når jeg laver en salt-karamelis, ved at varme sukker og glukosesirup op og efterfølgende, røre fløde, mælk og resten af isenes ingredienser i. Det jeg bla. Tænker på er hvad er søde-evnen en i jeres lyse sirup ? . Hvor meget sænker jeres lyse sirup frysepunktet i forhold til alm. Sukker, hvor jeres glukosesirup sænker frysepunktet ca. 0,7. I forhold til alm. Sukker ) . Og sidst forhindre jeres lyse sirup også krystallisering, i den alm. Saltkramel sauce, ligesom glukosesirupen gør ?
Følg indlægget
0
følgere
Glukosesirup kan ikke erstattes med Lys Sirup. - Glukosesiruppen har næsten ingen sødme, men forhindrer krystallisering, og det er netop derfor den blandt andet er god til is. - . Vores lyse Sirup er meget mere sød, og kan ikke forhindre krystallisering.
med venlig hilsen
Med venlig hilsen
Sødeevnen på vores lyse sirup er mellem 1-1,2.
Med venlig hilsen
Med venlig hilsen