Til seneste kommentar

Glukosesirup erstattes med lys sirup

Hej. Kan jeg erstatte jeres glukosesirup med jeres lyse sirup 1 til 1 , i En karmel sauce, med fløde, sukker og glukosesirup. Og når fx. Når jeg laver en salt-karamelis, ved  at varme sukker og glukosesirup op og efterfølgende, røre fløde, mælk og resten af isenes ingredienser i. Det jeg bla. Tænker på er hvad er søde-evnen en i jeres lyse sirup ? . Hvor meget sænker jeres lyse sirup frysepunktet i forhold til alm. Sukker,  hvor jeres glukosesirup  sænker frysepunktet ca. 0,7. I forhold til alm. Sukker ) . Og sidst forhindre jeres lyse sirup også krystallisering, i den alm. Saltkramel sauce, ligesom glukosesirupen gør ?  


Kommentarer

  • Hej Gert

    Glukosesirup kan ikke erstattes med Lys Sirup. - Glukosesiruppen har næsten ingen sødme, men forhindrer krystallisering, og det er netop derfor den blandt andet er god til is. - . Vores lyse Sirup er meget mere sød, og kan ikke forhindre krystallisering.

    med venlig hilsen

    Med venlig hilsen
    Dansukker
  • Ok tak. Hvor sød er den, glukosesirupen har en sødeevnne på 0,6, hvad er sødeevnen på jeres lyse sirup ?
  • Hej Gert

    Sødeevnen på vores lyse sirup er mellem 1-1,2.

    Med venlig hilsen
    Dansukker
  • Mange tak. Ved i hvor mange g/mol den moekyllære masse er. Så kan jeg regne frysepunktet ud for jeres sirup, når jeg bruger den i is.
  • Frysepunkt for Glukosesirup er 0,8 og vores almindelige sirup er 1,5.

    Med venlig hilsen
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.