Kommentaren, som du leder efter, er flyttet til en ny diskussion eller blevet slettet.

Glukosesirup

Når jeg laver fx myntesirup med alm. sukker, krystalliserer den inden for kort tid. Vil jeg undgå dette, hvis jeg erstatter sukkeret helt eller delvist med glukosesirup ? hvis ja, skal jeg udelukkende bruge glukosesirup, eller kan jeg nøjes med at erstatte fx halvdelen af mængden ? Og hvor meget glukosesirup skal jeg bruge i forhold til sukker ?
Jacqueline Meulenkamp Rapporter upassende indhold

Kommentarer

  • Hej Jacqueline

    Tak for din henvendelse.

    Vi har svært ved at give dig et klart svar når vi ikke keder opskriften.
    Vores glukosesirup er mindre sød end sukker, så hvis du ændre til glukosesirup kan du risikere at din mytesirup bliver mindre sød.

    Hvis du vil prøve at erstatte med Glukosesirup er 1dl sukker = ca. 1,1 d glukosesirup.
    Glukosesirup Indeholder også lidt vand, hvorfor vi vil forslå du også reducere lidt på mængden af vand i din opskrift.

    Hvis du gerne vil have en mere præcis vurdering af din opskrift er du velkomment tik at sende den til os så vender vi tilbage. Du kan sende den til konsumentkontakt@dansukker.se

    Venlig hilsen
    Dansukker

    Dansukker
  • Jeg har en opskrift hvor der skal bruges glucose 84%. Hvor meget vand er der i jeres glucose sirup, så kan jeg selv regne ud hvor meget af jeres produkt jeg skal bruge?

    Venlig hilsen Kate.
    Kate
  • Hej Kate
    Tak for din besked vores glykosesirup indeholder 23 % vand.
    Dansukker
  • Kan I også angive forholdet mellem sukker og glukosesirup i vægt og ikke kun massefylde?

    På forhånd tak,
    Thomas
    Thomas
  • Hej Thomas

    Tak for din besked - 1 dl glykosesirup vejer 140g og 1dl sukker vejer 85g
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.