Glukosesirup

Når jeg laver fx myntesirup med alm. sukker, krystalliserer den inden for kort tid. Vil jeg undgå dette, hvis jeg erstatter sukkeret helt eller delvist med glukosesirup ? hvis ja, skal jeg udelukkende bruge glukosesirup, eller kan jeg nøjes med at erstatte fx halvdelen af mængden ? Og hvor meget glukosesirup skal jeg bruge i forhold til sukker ?

Kommentarer

  • Hej Jacqueline

    Tak for din henvendelse.

    Vi har svært ved at give dig et klart svar når vi ikke keder opskriften.
    Vores glukosesirup er mindre sød end sukker, så hvis du ændre til glukosesirup kan du risikere at din mytesirup bliver mindre sød.

    Hvis du vil prøve at erstatte med Glukosesirup er 1dl sukker = ca. 1,1 d glukosesirup.
    Glukosesirup Indeholder også lidt vand, hvorfor vi vil forslå du også reducere lidt på mængden af vand i din opskrift.

    Hvis du gerne vil have en mere præcis vurdering af din opskrift er du velkomment tik at sende den til os så vender vi tilbage. Du kan sende den til konsumentkontakt@dansukker.se

    Venlig hilsen
    Dansukker

    Dansukker
  • Jeg har en opskrift hvor der skal bruges glucose 84%. Hvor meget vand er der i jeres glucose sirup, så kan jeg selv regne ud hvor meget af jeres produkt jeg skal bruge?

    Venlig hilsen Kate.
  • Hej Kate
    Tak for din besked vores glykosesirup indeholder 23 % vand.
    Dansukker
  • Kan I også angive forholdet mellem sukker og glukosesirup i vægt og ikke kun massefylde?

    På forhånd tak,
    Thomas
  • Hej Thomas

    Tak for din besked - 1 dl glykosesirup vejer 140g og 1dl sukker vejer 85g
    Dansukker
  • Jeg har næsten en hel flaske glykossirup. For at få det brugt, vil  jer spørge, kan det erstatte alm. sirup? og samme mængde.
    mvh Aase

  • Hej Aase

    Tak for din besked, du kan desværre ikke anvende Glukosesirup som almindeligt sirup, da Glukosesirup ikke er lige så sød som almindelig sirup.

    Glukosesirup har en række funktionelle egenskaber, og bruges primært til is og slik, men også i bagværk. Glukosesirup hæmmer krystallisering og giver f.eks. is en cremet og blød konsistens. På samme måde modvirker glukosesirup, at karamel krystalliseres og bliver grynet.

    På følgende side kan du finde inspiration til anvendelse af Glukosesirup:
    Dansukker opskrifter med Glukosesirup

    Dansukker
  • På bagsiden af jeres Glykosesirup står der - "baseret på hvede" og senere at den er glutenfri.
    Er den Glutenfri?
  • Hej Peter

    Tak for din besked. Vores glukosesirup er udvundet af hvedestivelse, men under produktionsprocessen er glutenindholdet reduceret til under 0,002 % (< 20ppm).
    Ved et glutenindhold under 0,002 % kan produktet deklareres som glutenfrit.

    Venlig hilsen
    Dansukker
  • Hej
    Hvis der står i en opskrift at man skal bruge 10g glukosesirup, kan man så godt erstatte det med ahornsirup?
    Og kan man evt. godt købe glukosesirup i enten Dagli’ Brugsen, eller Rema 1000?
    Mvh😊
  • Hej Silje

    Vores Glukosesirup kan blandt andet købes i Superbrugsen, Kvickly og Føtex.

    Nu ved vi ikke hvilken opkkrift du taler om, men Glukosesirip buges primært til at sørge for at blandt andet is ikke krystalliserer.

    Glukosesirup er ikke så sød som almindeig sirup.

    Med venlg hilsen

    Dansukker
  • Hej, I forbindelse med Thanksgiving (jeg er amerikaner) vil jeg gerne bage en pecan pie, hvor der bruges "light and dark corn syrup". Er glukosesirup den rette erstatning? Iflg. Wikipedia er corn syrup: "Corn syrup is a food syrup which is made from the starch of corn and contains varying amounts of maltose and higher oligosaccharides, depending on the grade. Corn syrup, also known as glucose syrup to confectioners, is used in foods to soften texture, add volume, prevent crystallization of sugar, and enhance flavor. " Her er opskriften fra New York Times med en forkortet url, som jeg agter at bruge: https://tinyurl.com/y52393ld . Hvis dette er det rette produkt, sælger I også i en mørk udgave? Mange tak for hjælpen!
  • Glukose sirup er gennemsigtig, og vi anbefaler ikke at bruge den til kager, da den ikke er sød som almindelig sirup.

    Med venlig hilsen
    Dansukker
  • Hej 🤗
    Kan jeg erstatte glukose med glukosesirup?
    Hvis ja, hvor meget glukosesirup samklang jeg så bruge i stedet for 60 g glukose til min is?
  • Hej Linda-Maria

    Det kan godt lade sig gøre at bruge glukose I stedet for vores Dansukker Glukosesirup. - Det kan dog give en lille forskel I konsistensen. -

    med venlig hilsen
    Dansukker
  • Spørgsmålet var om jeg kan erstatte glukose med glukosesirup - så jeg bruger sirup i stedet for? I så fald, skal jeg så bruge mindre sirup end glukose?
  • Du skal bruge samme mængde

    Med venlig hilsen
    Dansukker
  • Hej.
    Findes der glukosesirup der ikke er baseret på hvede?
    Jeg kan ikke tåle hvede, som i OVERHOVEDET ikke.
    Som følge deraf er der næsten ingen slik jeg kan tåle, så jeg vil selv prøve at eksperimentere, men i mange opskrifter står der også glukosesirup, og så er jeg jo lige vidt.
    Mvh. Tove
  • Kære Tove, vi kender desværre kun til vores egen Glukosesirup der er lavet af forskellige sukkerarter udvundet af hvedestivelse.

    med venlig hilsen
    Dansukker
  • Kan man bruge glukose sirup til brune kartofler?
  • Glukose sirup søder ikke ret meget i forhold til almindelig sirup, så det anbefaler vi ikke.

    Med venlig hilsen
    Dansukker
  • Hvordan får jeg fat i jeres glukosesirup i større portioner end 400g?
    BolcheJohn
  • Er du vnelig at sende en mail til forbrugerkontakt@dansukker,dk hvor du skriver lidt mere udførligt om hvor meget glukose, du skal bruge.

    med venlig hilsen
    Dansukker
  • Hi there,

    We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically.

    - Guaranteed: We guarantee to gain you 300-1000+ followers per month.
    - Real, human followers: People follow you because they are interested in your business or niche.
    - Safe: All actions are made manually. We do not use any bots.

    The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately.

    If you are interested, and have any questions, reply back and we can discuss further.

    Kind Regards,
    Megan
    Megan Atkinson
  • Hvor meget Fruktose er der i jeres glukosesirup?

    Så vidt jeg forstår er det max 5% ellers skal den hedde noget andet så vidt jeg kan læse mig til.

    På forhånd tak
    Timm
    Timm
  • Hej Timm

    der er ingen fruktose i vores glukosesirup.

    med venlig hilsen
    Dansukker
  • Hvad er forholdet, hvis jeg vil erstatte glucosepulver med -sirup? Pft. 😀


    Lisbeth
  • Hej Lisbeth

    Tak for din henvendelse, men det kan vi desværre ikke svare dig på. - Vi kender ikke til glukosepulveret i opskriftshenseende.

    Med venlg hilsen
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.