Glukosesirup
Når jeg laver fx myntesirup med alm. sukker, krystalliserer den inden for kort tid. Vil jeg undgå dette, hvis jeg erstatter sukkeret helt eller delvist med glukosesirup ? hvis ja, skal jeg udelukkende bruge glukosesirup, eller kan jeg nøjes med at erstatte fx halvdelen af mængden ? Og hvor meget glukosesirup skal jeg bruge i forhold til sukker ?
Følg indlægget
0
følgere
Tak for din henvendelse.
Vi har svært ved at give dig et klart svar når vi ikke keder opskriften.
Vores glukosesirup er mindre sød end sukker, så hvis du ændre til glukosesirup kan du risikere at din mytesirup bliver mindre sød.
Hvis du vil prøve at erstatte med Glukosesirup er 1dl sukker = ca. 1,1 d glukosesirup.
Glukosesirup Indeholder også lidt vand, hvorfor vi vil forslå du også reducere lidt på mængden af vand i din opskrift.
Hvis du gerne vil have en mere præcis vurdering af din opskrift er du velkomment tik at sende den til os så vender vi tilbage. Du kan sende den til konsumentkontakt@dansukker.se
Venlig hilsen
Dansukker
Venlig hilsen Kate.
Tak for din besked vores glykosesirup indeholder 23 % vand.
På forhånd tak,
Thomas
Tak for din besked - 1 dl glykosesirup vejer 140g og 1dl sukker vejer 85g
mvh Aase
Tak for din besked, du kan desværre ikke anvende Glukosesirup som almindeligt sirup, da Glukosesirup ikke er lige så sød som almindelig sirup.
Glukosesirup har en række funktionelle egenskaber, og bruges primært til is og slik, men også i bagværk. Glukosesirup hæmmer krystallisering og giver f.eks. is en cremet og blød konsistens. På samme måde modvirker glukosesirup, at karamel krystalliseres og bliver grynet.
På følgende side kan du finde inspiration til anvendelse af Glukosesirup:
Dansukker opskrifter med Glukosesirup
Er den Glutenfri?
Tak for din besked. Vores glukosesirup er udvundet af hvedestivelse, men under produktionsprocessen er glutenindholdet reduceret til under 0,002 % (< 20ppm).
Ved et glutenindhold under 0,002 % kan produktet deklareres som glutenfrit.
Venlig hilsen
Hvis der står i en opskrift at man skal bruge 10g glukosesirup, kan man så godt erstatte det med ahornsirup?
Og kan man evt. godt købe glukosesirup i enten Dagli’ Brugsen, eller Rema 1000?
Mvh😊
Vores Glukosesirup kan blandt andet købes i Superbrugsen, Kvickly og Føtex.
Nu ved vi ikke hvilken opkkrift du taler om, men Glukosesirip buges primært til at sørge for at blandt andet is ikke krystalliserer.
Glukosesirup er ikke så sød som almindeig sirup.
Med venlg hilsen
Med venlig hilsen
Kan jeg erstatte glukose med glukosesirup?
Hvis ja, hvor meget glukosesirup samklang jeg så bruge i stedet for 60 g glukose til min is?
Det kan godt lade sig gøre at bruge glukose I stedet for vores Dansukker Glukosesirup. - Det kan dog give en lille forskel I konsistensen. -
med venlig hilsen
Med venlig hilsen
Findes der glukosesirup der ikke er baseret på hvede?
Jeg kan ikke tåle hvede, som i OVERHOVEDET ikke.
Som følge deraf er der næsten ingen slik jeg kan tåle, så jeg vil selv prøve at eksperimentere, men i mange opskrifter står der også glukosesirup, og så er jeg jo lige vidt.
Mvh. Tove
med venlig hilsen
Med venlig hilsen
med venlig hilsen
We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically.
- Guaranteed: We guarantee to gain you 300-1000+ followers per month.
- Real, human followers: People follow you because they are interested in your business or niche.
- Safe: All actions are made manually. We do not use any bots.
The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately.
If you are interested, and have any questions, reply back and we can discuss further.
Kind Regards,
Megan
Så vidt jeg forstår er det max 5% ellers skal den hedde noget andet så vidt jeg kan læse mig til.
På forhånd tak
Timm
der er ingen fruktose i vores glukosesirup.
med venlig hilsen
Tak for din henvendelse, men det kan vi desværre ikke svare dig på. - Vi kender ikke til glukosepulveret i opskriftshenseende.
Med venlg hilsen