fordelingsskema syltesukker

Jeg har meget svært ved at forstå jeres fordelingsskema på jeres syltesukker. Hvis jeg vil lave en marmelade med mindre sukker ( nr.2 kolonne) bliver den jo tyndere, da fortykkelse midlet er det samme, som til 1 kg . Jeg vil dermed mene at det er misvisende, at skrive syltetøj/marmelade ved
2 kg. frugt til 1 kg. sukker, da det helt klart kun kan blive konsistens som syltetøj.
Jeg har syltet mangt og meget i 40 år. med godt resultat. Tænker nye forbrugere kan blive forvirret og måske droppe "syltesukker-metoden" hvis de starter med marmelade med lavt sukkerindhold. Det bliver ganske enkelt for tyndt.
Hvis jeg har misforstået dette
har jeg brug for en forklaring.
Mvh. Anette Stenak

Kommentarer

  • Kære Anette

    Tak for din henvendelse. - Traditionelt set har der altid været en forskel på konsistensen af marmelade og syltetøj. Med tiden har dette ændret sig, da mange er begyndt at bruge færre gram sukker. - Processen er den samme, men bruger man knapt så meget sukker, kan kogetiden forøges med et par minutter.

    Med venlig hilsen

    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.