fordelingsskema syltesukker
Jeg har meget svært ved at forstå jeres fordelingsskema på jeres syltesukker. Hvis jeg vil lave en marmelade med mindre sukker ( nr.2 kolonne) bliver den jo tyndere, da fortykkelse midlet er det samme, som til 1 kg . Jeg vil dermed mene at det er misvisende, at skrive syltetøj/marmelade ved
2 kg. frugt til 1 kg. sukker, da det helt klart kun kan blive konsistens som syltetøj.
Jeg har syltet mangt og meget i 40 år. med godt resultat. Tænker nye forbrugere kan blive forvirret og måske droppe "syltesukker-metoden" hvis de starter med marmelade med lavt sukkerindhold. Det bliver ganske enkelt for tyndt.
Hvis jeg har misforstået dette
har jeg brug for en forklaring.
Mvh. Anette Stenak
2 kg. frugt til 1 kg. sukker, da det helt klart kun kan blive konsistens som syltetøj.
Jeg har syltet mangt og meget i 40 år. med godt resultat. Tænker nye forbrugere kan blive forvirret og måske droppe "syltesukker-metoden" hvis de starter med marmelade med lavt sukkerindhold. Det bliver ganske enkelt for tyndt.
Hvis jeg har misforstået dette
har jeg brug for en forklaring.
Mvh. Anette Stenak
Følg indlægget
0
følgere
Tak for din henvendelse. - Traditionelt set har der altid været en forskel på konsistensen af marmelade og syltetøj. Med tiden har dette ændret sig, da mange er begyndt at bruge færre gram sukker. - Processen er den samme, men bruger man knapt så meget sukker, kan kogetiden forøges med et par minutter.
Med venlig hilsen