Hvad er forskellen på råsukker og rørsukker?
Hvad er forskellen på råsukker og rørsukker? - er der det samme?
Følg indlægget
0
følgere
Tak for din besked, sukkerkrystaller fra både sukkerroer og sukkerør er fra naturens side hvide og har samme sødeevne, det vil sige de søder lige meget. Forskellen på rørsukker og roesukker er farve og den mere aromatiske smag som rørsukker har.
Det brune rørsukker udvindes, som navnet angiver, af sukkerrør, mens det hvide sukker kan udvindes fra både sukkerroer og sukkerør. Brune rørsukkerprodukter er en blanding af sukkerkrystaller og sirupsrester. Det er sirupsresterne, der giver rørsukkeret sin brune farve og karamelliserede smag. Ved sukkerproduktion fra sukkerroer er man nødt til at fjerne siruppen, fordi den har en bitter smag, dette gør man ved at slinge siruppen fra i en stor centrifuge.
Vi har ikke honning i vores sortiment, er det mon sirup du tænker på?
Vi har desværre ikke Rørsukker sirup i vores sortiment.
med venlig hilsen