Hvor køber jeg Lys Farin?

Hej

Jeg har en gammel opskrift hor der skal bruges Lys Farin, hvor kan jeg købe det?

Kommentarer

  • Tak for din besked, vi producere desværre ikke længer Lys Farin. Produktionen blev nedlagt for mange år siden.

    Du kan selv lave Lys Farin ved at blande  380g sukker med 120g Brun Farin.
    Dansukker
  • Hej Dansukker
    Hvornår stoppede i med lys farin og hvorfor?
    Glædelig jul🎄
    Venlig hilsen Anna-Lise
  • Kære Anne

    Også glædelig jul til dig, selv om den er overstået nu. - Lys Farin blev taget ud af production for mere end 30 år siden. - Der var ikke salg nok I den Lyse Farin. - Du kan selv lave Lys Farin ved at blande 380 g Almidneligt sukker med 120 g Farin.

    Med venlig hilsen
    Dansukker
  • Mange tak for svar og godt nytår😊

  • Hej dan sukker
    Hvis man selv blander lys farin og opbevare det i en krukke med patentlåg. Hvorlænge kan det så holde sig ?

    Med venlig hilsen
    Connie
  • Hej Connie

    Blandingen af almindeligt Sukker og Brun Farin kan holde sig for evigt. - Du skal ikke lave alt for store portioner da Brun Farin nogle gange kan blive hårdt, da der jo kommer luft til, for hver gang du åbner patentglasset. . - Men det vil stadig kunne bruges, det fejler ikke noget, fordi det blvier en smule hårdt.

    med venlig hilsen
    Dansukker
  • Bliver farin hårdt, kommer man bare en skive frisk rugbrød i glasset, efter nogle timer begynder farinen at blive blød og god.
  • Hvad med Mørk Farin, er det også 30 år siden, man kunne få det???
  • Hej Annalise

    Vores produkt Brun Farin, er mørk brun farin. - Men det er rigtigt, at der for 30 år siden var 2 forskellige produkter, der hed mørk brun farin

    med venlig hilsen
    Dansukker
  • Tak for svaret Dan sukker.
    Jeg har først set dette indlæg nu.
    Men er glad for det stadigvæk findes, jeg har 3 opskrifter fra mine bedste forældre med lys farin. Nu kan, jeg lave dem og så det resultat jeg husker fra dengang jeg var barn.
    Tak for jeres svar
  • Hej Charlotte

    Vi kan anbefale du køber vores Økologiske Brun Farin, den er en smule mildere i smagen end den mørke. - Du kan også lave lys farin ved at tage 3 dele almindeligt sukker og blande med 1 del Brun Farin. - Vi ønsker held og lykke emd bagningen.

    Med venlig hilsen
    Dansukker
  • Var den oprindelige, lyse farin ikke lavet på roemelasse ( med deraf følgende anderledes smag)?
    Mvh. Carl Høgstedt 

    Carl Høgstedtz
  • Da vi for mere end 30 år siden fremstillede Lys Farin blev der også anvendt rørsukkermelasse. - Der blev brugt ca 1/3 af det vi bruger nu til vores Brun Farin, og derfor havde det en lysere farve og en mildere smag.

    Med venlig hilsen
    Dansukker
  • Er det muligt at lave mindre lys farin? fx ved at blande kun halvdelen af sukkeret og halvdelen a farinet?
    Emil
  • Hej Emil

    Vi plejer at oplyse at til lys farin skal man bruge 380 g sukker ogh 120 gram Farin - Hvis du vil have det mørkere, så kan man tilsætte Farin til det får den nuance man ønsker.

    Med venlig hilsen
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.