Hvordan holder sukkerknalder deres form?
Hej Dansukker,
Min kollega og jeg har søgt og søgt på nettet, men kan ikke finde svar.
Derfor skriver vi nu til jer!
Hvordan holder sukkerknalder deres form? Hvorfor smuldrer de ikke i posen? Bliver der puttet noget i dem, så de bliver ved med at være firkantede og hårde?
Vi håber, at I kan hjælpe os med et svar 😀
Med venlig hilsen,
Simon og Karoline
Min kollega og jeg har søgt og søgt på nettet, men kan ikke finde svar.
Derfor skriver vi nu til jer!
Hvordan holder sukkerknalder deres form? Hvorfor smuldrer de ikke i posen? Bliver der puttet noget i dem, så de bliver ved med at være firkantede og hårde?
Vi håber, at I kan hjælpe os med et svar 😀
Med venlig hilsen,
Simon og Karoline
Følg indlægget
0
følgere
Vores almidelige sukker bliver under produktioen tilsat en smule fugt, og herefter presses det sammen til de små kvadratiske stykker.
Med venlig hilsen
Vi mangler dog stadig svar på, hvorfor sukkerknalderne efterfølgende ikke smuldrer? Altså hvorfor holder de deres kvadratiske form?
Vi håber, at I kan hjælpe :-)
Mvh, Karoline og Simon
med venlig hilsen