Gæring af saft og syltetøj

Hvorfor gærer saft og syltetøj?
Dansukker

Kommentarer

  • Det kan skyldes for lidt sukker, at det opbevares for varmt, eller at den kogte masse indeholdt dårlige frugtstykker eller bær.

    Frugt og bær skal altid renses omhyggeligt.
    Et enkelt dårligt bær kan ødelægge hele portionen.

    Glas og flasker, der ikke er vasket ordentligt af, kan også være årsagen.
    Utilstrækkelig afskumning kan også forårsage gæring.

    Dansukker
  • Når de syltede kirsebær bruser let (gæring?) men ellers ser fine ud uden mug mv og heller ikke lugter, kan man så koge det hele op igen med mere sukker og redde produktet? Måske misforstår jeg teksten ovenfor...
  • Hej

    Der er desværre  ikke noget du kan gøre når gæringern er gået igang.

    Venlig hilsen
    Dansukker
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.