Karamel/svensk knäck - lys sirup eller glukosesirup
Når jeg laver traditionel svensk knäck (karamel)
som består af 2dl piskefløde, 2dl sukker og 2dl lys sirup, synes jeg, at det bliver alt for sødt og overvejer derfor at erstatte lys sirup med glukosesirup, da jeg kan forstå, at det er mindre sødt.
kan I anbefale, at jeg skifter hele mængden af lys sirup ud med glukosesirup? Eller måske kun noget af det?
som består af 2dl piskefløde, 2dl sukker og 2dl lys sirup, synes jeg, at det bliver alt for sødt og overvejer derfor at erstatte lys sirup med glukosesirup, da jeg kan forstå, at det er mindre sødt.
kan I anbefale, at jeg skifter hele mængden af lys sirup ud med glukosesirup? Eller måske kun noget af det?
Følg indlægget
0
følgere
Du kan prøve at lave karamellerne med 1 dl lys sirup og 1 dl glukose. - Du skal helst bruge 1 dl lys sirup, da det er den der giver karamelsmagen.- Vi håber du får den rette smag med dette tip.
Med venlig hilsen