Til seneste kommentar

Karamel/svensk knäck - lys sirup eller glukosesirup

Når jeg laver traditionel svensk knäck (karamel)
som består af 2dl piskefløde, 2dl sukker og 2dl lys sirup, synes jeg, at det bliver alt for sødt og overvejer derfor at erstatte lys sirup med glukosesirup, da jeg kan forstå, at det er mindre sødt.
kan I anbefale, at jeg skifter hele mængden af lys sirup ud med glukosesirup? Eller måske kun noget af det?

Kommentarer

  • Hej Helene

    Du kan prøve at lave karamellerne med 1 dl lys sirup og 1 dl glukose. - Du skal helst bruge 1 dl lys sirup, da det er den der giver karamelsmagen.- Vi håber du får den rette smag med dette tip.

    Med venlig hilsen
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.