Økologisk syltesukker
I anbefaler 1 kg alm. syltesukker eller 0,5 kg økologisk syltesukkerper kg bær. Da jeg skal arbejde med nogle forholdsvis sure bær (grønlandske sortebær og blåbær) er jeg bange for at marmelade/syltetøjet bliver for surt eller er der noget ved den økologiske udgave som gør at den bliver sødere?
Følg indlægget
0
følgere
Hej
Tak for din mail, vores to varianter af syltesukker har samme søde evne.
Vi anbefaler begge doserings forhold på vores almindelige sukker.
Du kan teste smag og konsistens på dit syltetøj inde du hælder det på glas. Sæt en tallerken i køleskabet når du begynder at koge syltetøj. Når syltetøjet er færdigt lægger du lidt syltetøj på den kolde tallerken og sætter den i køleskabet. Når syltetøjet er kølet af, så kan du vurdere smag samt konsistensen ved at trække en ske igennem. Har syltetøjet den rette konsistens hældes den på glas, som lukkes tæt.
Venlig hilsen
Dansukker