Lyst Puddersukker

Min mor bagte Brosten---i opskriften står der lyst puddersukker ,man kunne også få mørkt P.sukker--det her er 70-80 år siden .skal jeg bruge lyst Muco ?sukker eller kan man tage halvt alm sukker .og blande ?de skal jo helst smage som vor mors

Kommentarer

  • Hej

    Tak for din besked, vi producere desværre ikke længer Lys Farin. Produktionen blev nedlagt for mange år siden.

    Du kan selv lave Lys Farin ved at blande 380g sukker med 120g Brun Farin.

    Venlig hilsen
    Dansukker
  • Hvilket år stoppede I med at lave lys farin?
    Vibeke Gottschalck-Hansen
  • Hej Vibeke

    Vores produktion af lys Farin stoppede for lidt mere end 30 år siden. siden ahr vi kun haft ganske almindelig Brun Farin, da der er meget mere smag i.

    med venlig hilsen
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.