Mandel i stedet for hvedemel

Hej.
Jeg vil gerne glæde naboerne med en Marengs kage, den lyder dejligt nem og ligetil. Men en af naboerne er glutenallergiker, så kan jeg bare erstatte hvedemelet med mandelmel?
Dbh.
Tine Friis Jensen
Tine Friis Jensen

Kommentarer

  • Hej Tine

    Voes prøvekøkken har ferie i nogle dage. Vi kan spørge, når de er retur i næste uge, om de har erfaring med mandelmel.

    Med venlig hilsen
    Dansukker
  • Så venter jeg i spænding ⚡ 😊
    Tine Friis Jensen
  • Hej Tine

    Vi har nu fået svar. Og mandelmel og almindeligt mel har ikke samme egenskaber med hensyn til væskebinding. Det kan således ikke anbefales at du kun bruger mandelmel, da vil kagen blive meget kompakt. - Der findes forskellige glutefrie melmix, som med fordel kan bruges. - Vi kan sende dig en opskrift på en glutenfri marengskage med citron og jordbær. - Skriv gerne til forbrugerkontakt@dansukker.dk hvis du ønsker at få den sendt - den er på svensk, men er til at forstå.

    Med venlig hilsen
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.