Marmelade
Hej Jeg har lavet en efter jeres opskrift meget lækker citron marmelade.
Med syltesukker, det hele er efter bogen. Nu den har stået natten over er den ikke tyknet som jeg har oplevet det før. Kan jeg koge den op igen og tilsætte lidt gelantine pulver? Der skal ikke mere syltesukker i.
Smagen er som den skal være.
Hilsen Klaus w
Med syltesukker, det hele er efter bogen. Nu den har stået natten over er den ikke tyknet som jeg har oplevet det før. Kan jeg koge den op igen og tilsætte lidt gelantine pulver? Der skal ikke mere syltesukker i.
Smagen er som den skal være.
Hilsen Klaus w
Følg indlægget
0
følgere
Ja du kan sagtens koge det op igen.
Husk altid skeprøven. Tag en teskefuld fra gryden ved kogning, og læg den på en underkop. Sæt underkop I køleskabet et par minutter, så kan du se konsistensen om det er kalr tila t komme på glas, eller om det skal koge lidt mere.
Med venlig hilsen