Til seneste kommentar

Mazarinkage i bradepande med hindbær- og rabarbersyltetøj

Kan man bruge en alm købemarmelade? Feks en ren hindbærmarmelade, en en jordbær/rabarber marmelade? Hvornår er kagen bedst? Den dag den er lavet, dagen efter eller? Hvordan opbevares den bedst? I køleskab ell en lufttæt boks i stuetemperatur ? På forhånd TAK 🙏🏼

Kommentarer

  • Hej Jette

    Kagen kan sagtens bages med købemarmelade. Den bliver bedst, hvis den bagen dagen før. Og opbevares den på køl, så kan den holde sig længere.

    med venlig hilsen
    Dansukker
  • Hvorfor står der mazarinkage i bradepande når den skal bages i en 23*23 form, og hvis det skulle give 30 stykker i såden en form så bliver det godt nok nogle små stykker
  • Hej Camilla

    Tak for din besked, du kan skære dem i ca. 4 x 4,5 cm så bliver det fine små stykker.
    Du kan også lave dem i dobbelt størrelse og skære dem på skrå som på billedet.

    Venlig hilsen
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.