Mirabellemarmelade
Bærrene lægger sig ovenpå saften.
Jeg har brugt 1 kg Dansukker (syltesukker) og 1kg mirabeller
Hvordan kan man undgå dette.
Hilsen
Grethe
Jeg har brugt 1 kg Dansukker (syltesukker) og 1kg mirabeller
Hvordan kan man undgå dette.
Hilsen
Grethe
Følg indlægget
0
følgere
Vi vil gerne vide hvilken opskrift du har brugt, for at kunne besvare dit spørgsmål.
På forhånd tak
Med venlig hilsen
Vores opskriftsafdeling har undret sig over det med dine blommer der lægger sig oven på. Et godt råd kunne være at purere dem. - Man kan også lade marmaladen stå i kasserollen ca 10-15 efter kogning, så det kan nå at sætte sig inden det hældes på glas. - har du brugt store blommestykker, skal de nok findeles noget mere, hvis du ikke vil purere. Du kan sagtesn koge det hele op igen.
med venlig hilsen