Mængden af glukosesirup i saltkaramel
Jeg har fundet en kageopskrift, hvor der skal saltkaramel i. Jeg ville gerne erstatte noget af sukkeret med glukosesirup, da det er meget nemmere at arbejde med. Men hvor meget kan jeg erstatte?
Opskriften er med 2 dl piskefløde, 175 g sukker og 40 g smør.
Kan jeg bruge ca halvt sukker og halvt glukosesirup? Eller er det kun en tredjedel af sukkeret, jeg kan erstatte?
Opskriften er med 2 dl piskefløde, 175 g sukker og 40 g smør.
Kan jeg bruge ca halvt sukker og halvt glukosesirup? Eller er det kun en tredjedel af sukkeret, jeg kan erstatte?
Følg indlægget
0
følgere
Glukosesirup søder ikke så meget, så vi anbefaler ikke at du erstatter mere end ca 1/4 del. - Så du skal bruge 135 gram sukker og 40 g glukosesirup.
med venlig hilsen
Med venlig hilsen