Til seneste kommentar

Mængden af glukosesirup i saltkaramel

Jeg har fundet en kageopskrift, hvor der skal saltkaramel i. Jeg ville gerne erstatte noget af sukkeret med glukosesirup, da det er meget nemmere at arbejde med. Men hvor meget kan jeg erstatte?
Opskriften er med 2 dl piskefløde, 175 g sukker og 40 g smør. 
Kan jeg bruge ca halvt sukker og halvt glukosesirup? Eller er det kun en tredjedel af sukkeret, jeg kan erstatte?

Kommentarer

  • Hej Tanja

    Glukosesirup søder ikke så meget, så vi anbefaler ikke at du erstatter mere end ca 1/4 del. - Så du skal bruge 135 gram sukker og 40 g glukosesirup.

    med venlig hilsen
    Dansukker
  • Tak for svar. Men er en fjerdedel glukosesirup nok til at hjælpe med at mindske risikoen for, at karamellen krystalliserer? Det er det, der gør, at jeg gerne vil have glukosesirup i.
  • Ja det burde væk nok til at afhjælpe krystasilisering.

    Med venlig hilsen
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.