Mørk Muscovadorørsukker

Hej Dan Sukker
Hvad er forskellen på Brun farin og Mørk Muscovadorørsukker - kan den ene erstatte den anden?
Findes der økologisk Mørk farin?
Med venlig hilsen
Lene Niebuhr

Kommentarer

  • Hej Lene

    Tak for din besked: Brun Farin og Mørk Muscovado har ikke samme smag, Mørk Muscovado smager lidt af lakrids, hvor Brun Farin har en mere rund og aromatisk smag.

    Du kan læse om smagen af de forskellige sukkerprodukter her:
    https://www.dansukker.dk/dk/produkter/opdag-sukkerets-store-smagsverden.aspx

    Vi forventer at kunne lancere en økologisk variant af Brun Farin i starten af 2019.

    Venlig hilsen
    Dansukker


    Dansukker
  • Hej dansukker 
    Da jeg var barn i 50'erne, kan jeg huske st vi kunne købe både lys farin, brun farin og mørk farin. Hvorfor kan man ikke det mere
    Bh Vibeke
  • Tak for din besked, vi producere desværre ikke længer Lys Farin.
    Produktionen blev nedlagt for snart 30 år siden.

    Du kan selv lave Lys Farin ved at blande 380g sukker med 120g Brun Farin.

    Venlig hilsen
    Dansukker
  • Hej Dansukker,

    Hvor kan jeg købe Muscovadosukker?

    MVH
    Janni Bruun
  • Hej

    Vores Muscovadosukker kan købes i følgende butikker:

    Lys Muscovadorørsukker:    Bilka, Føtex.
    Mørk Muscovadorørsukker: Bilka, Føtex, Meny, Spar, Kvickly, SuperBrugsen, Irma, Løvbjerg.

    Venlig hilsen
    Dansukker
  • Hvorfor kan man ikke købe den mørke farin mere, som man kunne købe, da jeg var barn.
    Jeg er fra 1952.
    Der var der lys, brun og mørk farin :-)
    Men jeg var vild med den helt mørke.
  • Kære Kirsten

    Det er mange år siden at alle 3 varianter fandtes. Ikke alle 3 produkter solgte lige meget, så vi valgte at bibeholde det produkt, der var mest efterspurgt.

    Med venlig hilsen
    Dansukker
  • Hvad gør man, når opskriften kræver mørk farin?

    Det er lidt som hvis VW-Group finder ud af, at der bliver solgt flest folkevogne, så der ikke er grund til at producere Audi og Skoda.
  • Vores produkt Brun Farin vil passe fint til opskriften, det er lys farin der ikke længere er på markedet.

    med venlig hilsen
    Dansukker
  • Det er rigtigt, man kan godt bruge brun i stedet for mørk farin, men man får stadig ikke smagen med. Gør det det samme, hvis man blander mørk sirup i brun farin, og i givet fald  hvor meget skal der i?
  • Hej Leif
    Er du venlig at fortælle hvilken opskrift det er. Det kan være være at give råd, når vi ikke præcis kender til det du skal lave.

    med vnlig hilsen
    Dansukker
  • Det er tykmælk med revet rugbrød og mørk farin, det er Vejbykage, det er småkager. Det er lidt svært, når det er familieopskrifter, der gerne skulle smage "rigtigt".

  • Vi kender umiddelbart ikke opskriften, men som vi har skrevet tidligere så burde vores Brun Farin være god til opskriften. - Ønsker du at tilsætte sirup, skal du I så fald tjekke dagens konsistens, da siruppen jo er flydende.

    Med venlig hilsen
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.