Mørk sirup versus melasse

I USA er det ikke ualmindeligt at kunne finde melasse i supermarkederne. Der er derfor en del opskrifter online der gør brug af melasse.

Det er dog ikke en vare man nemt finder i Danmark og jeg så i et andet spørgsmål at i ikke sælger melasse. Man kan dog finde jeres mørke sirup rimelig nemt 😀

Hvad er forskellen på melasse og jeres mørke sirup? På hvilke punkter er de forskellige og hvordan er de sammenlignelige? Og er der nogen særlig grund til at Dansukker ikke sælger melasse? Er det noget med jeres produktion eller er der ikke et marked for det? Mvh en nysgerrig sød tand 😀
En nysgerrig sød tand

Kommentarer

  • Vi sælger ikke molasse, for der er ikke marked for det. Molasse er meget bittert. og det kan ikke sammenlignes med vores mørke sirup.

    med venlig hilsen
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.