Til seneste kommentar

Opskriften på Æblekompot med crumble

Jeg har fulgt opskriften og har en oplevelse af, at der må være smuttet et 1-tal for meget ind, når det handler om mængden af havregryn i crumble. Her står der 1 1/2 dl havregryn - og resultatet bliver mere en meget stor portion ristet havregryn end egentlig crumble - og væsentlig mere end de 4 små glas opskriften samlet set er til. Skulle det ikke kun være 1/2 dl havregryn?

Kommentarer

  • Hej Tove

    Mange tak for din kommentar. - Angående mængden af crumble, kan du ret i, at der måske er lidt for meget i forhold til de glas vi har vist i opskriften. - Du kan eksempelvis starte med at komme lidt cumble i glassene nederst, så der kommer 2 lag.- Måske kan der også være til et par ekstra glas.

    Med venlig hilsen
    Dansukker
  • Tak for jeres svar tilbage. Min kommentar kommer ikke så meget af, at der er meget crumble i forhold til de viste glas i opskriften, men mere af kvaliteten af crumble. Bruger man de skrevne  1 1/2 dl havregryn bliver resultatet en stor portion ristede og løse havregryn. Og altså IKKE hvad man normalt forbinder med en crumble, som typisk består af mere samlede "klumber" af komponenterne smør, sukker og gryn = lidt mere müsli-lignende konsistens. Men det er så blot min oplevelse og smag og behag er jo forskellig.
  • Hej Tove

    Endnu en gang tak for respons fra dig. Vi vil naturligvis få vores opskriftafdeling og prøvekøkken il at kigge på opskriften. - Vi er altid glade for feedback.

    Med venlig hilsen
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.