Portionscheesecake med bær
Hej. Har spm til opskriften... der står 1 dl blåbær og 1 dl hindbær
Spm 1: er det i blendet tilstand der skal være 1 dl?
Spm 2: skal bærrene gives et opkog af hensyn til bakterier inden de afkøles og bruges i opskriften?
På forhånd tak for svar.
Spm 1: er det i blendet tilstand der skal være 1 dl?
Spm 2: skal bærrene gives et opkog af hensyn til bakterier inden de afkøles og bruges i opskriften?
På forhånd tak for svar.
Følg indlægget
0
følgere
Du har ret at det er blended tilstand. 200 gram hindbær = 1 dl blended og 100 blåbær = 1 dl blended. - Med hensyn til bakterier, så anbefales det at bærrene koger 1 minut, hvis det er frosne bær.- Tips, de blendede hindbær kan sies, så man slipper for de små kerner.
Held og lykke med opskriften
Tak for svar...
Ok - så hvis man bruger frosne bær, så koger man først 1 minut og afkøler så helt??
Hvis man bruger friske bær (købt i supermarked, så ikke danske - skal man så også give disse et opkog for at være på den sikre side??
Og giver 100 gram blåbær 1 dl blendet??
Vi vil mene at 100 gram blåbær vil give 1 dl når de er blended. Men vi har ikke målt dette. - Med hensyn til opkog, så vil vi anbefale at man gør det uanset om det er udenlanske, frosne eller friske bær. Bærrene skal køle af efter opkog.
Med venlig hilsen