Til seneste kommentar

sukker hvidt og brunt - sødeevne?

Jeg har bemærket at jeg skal bruge mere brunt sukker end hvidt for at min kaffe har samme sødme. Hvad er forskellen på de to sukkerformer?
- Og hvorfor er deres sødeevne forskellig?
Beskriv gerne udfra konstitutions formler.

Kommentarer

  • Hej Thomas

    Tak for din besked. Det er rigtigt at der kan være en lille forskel i sødeevnen mellem hvidt sukker og brunt sukker.

    Et brunt sukker indeholder mere ”ikke-sukker” og hermed mindre sukker altså sakkarose end et hvidt sukker. ”Ikke-sukkeret” og hermed en brune farve består af plantekomponenter fra råvaren (sukkerrør). Plantekomponenterne er aromatiske, men ikke søde, så et mørkebrunt sukker vil være mindre sødt end et lysebrunt sukker

    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.