Syltesukker
Det er svært at dosere syltesukker. I grundopskriften siges der 1 kg frugt og 1 kg syltesukker. Hvis man synes det er for sødt kan man tage halvt så meget sukker. Men jeg har en opskrift på hindbær rabarber marmelade, der skal 350 g syltesukker i. Hvordan hænger det sammen og kan 350 g syltesukker stivne 1 kg frosne optøede bær?
Venlig hilsen
Jane Vestrup
Venlig hilsen
Jane Vestrup
Følg indlægget
0
følgere
Hvid det er vores opskrift, må du gerne skrive hvilken det er, så vil vi tjekke.
Med venlig hilsen
Hej igen
![](/attached-file/2138bf2733914fe8858c65a8bfa0c722/comment/4455666/image.png)
Det er ikke jeres opskrift på en decideret marmelade, men den i kalder en grundopskrift med syltesukker
Håber i ser billedet også.
Venlig hilsen
Jane
I vores lille folder er der en del opskifter med 1 kilo bær og 500 gram Syltesukker. - Og det kan sagtens lade sig gøre. - Også 500 gra, br, og 250 gram Syltesukker. - Men vi ahr kke nogle opskrifter hvor der står 1 kilo bær og 350 gram Syltesukker.
Med venlig hilsen
Nej, det ved jeg godt, men jeg fandt en opskrift hvor der skulle bruges 350 g syltesukker til 1 kg bær/frugt. Og det var egentlig mit spørgsmål om i ved, om så lille en smule syltesukker kan stivne et helt kg bær/frugt.
Venlig hilsen
Jane Vestrup
Du spurgte ganske rigtigt om det kunne lade sg gøre at lave syltetøj med kun 350 g Syltesukker til 1 kg bær. Vi mener kke at have en opskrift med pålydende, men vil gerne vide, hvis det er vores opskrift, for at kunne tjekke op på det.
Med venlig hilsen