Syltesukker

Det er svært at dosere syltesukker. I grundopskriften siges der 1 kg frugt og 1 kg syltesukker. Hvis man synes det er for sødt kan man tage halvt så meget sukker. Men jeg har en opskrift på hindbær rabarber marmelade, der skal 350 g syltesukker i. Hvordan hænger det sammen og kan 350 g syltesukker stivne 1 kg frosne optøede bær?
Venlig hilsen
Jane Vestrup

Kommentarer

 • Hej Jane

  Hvid det er vores opskrift, må du gerne skrive hvilken det er, så vil vi tjekke.

  Med venlig hilsen
  Dansukker
 • Hej igen
  Det er ikke jeres opskrift på en decideret marmelade, men den i kalder en grundopskrift med syltesukker

  Håber i ser billedet også.
  Venlig hilsen
  Jane

 • Hej Jane

  I vores lille folder er der en del opskifter med 1 kilo bær og 500 gram Syltesukker. - Og det kan sagtens lade sig gøre. - Også 500 gra, br, og 250 gram Syltesukker. - Men vi ahr kke nogle opskrifter hvor der står 1 kilo bær og 350 gram Syltesukker.

  Med venlig hilsen

  Dansukker
 • Hej igen
  Nej, det ved jeg godt, men jeg fandt en opskrift hvor der skulle bruges 350 g syltesukker til 1 kg bær/frugt. Og det var egentlig mit spørgsmål om i ved, om så lille en smule syltesukker kan stivne et helt kg bær/frugt.

  Venlig hilsen
  Jane Vestrup
 • Kære Jane

  Du spurgte ganske rigtigt om det kunne lade sg gøre at lave syltetøj med kun 350 g Syltesukker til 1 kg bær. Vi mener kke at have en opskrift med pålydende, men vil gerne vide, hvis det er vores opskrift, for at kunne tjekke op på det.

  Med venlig hilsen
  Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.