Syltesukker

Hej
Jeg bruger syltesukker når jeg laver hindbærmarmelade. Men den er bleven alt for sød denne gang. Kan jeg koge det om og tilsætte flere hindbær så sødmen udlignes eller hvad gør jeg?

Kommentarer

  • Hej
    Tak for din besked, du kan godt koge dit syltetøj op med flere bær.
    er de frossen skal du bare sørge for at de er tøet op først. Du skal koge ca. 4-5 minutter for at opnå den rette konsistens.

    Du kan altid reducere sukkermængden i dit syltetøj kræver blot at du forlænger kogetiden for at få rette konsistens.

    For at sikre rette konsistens kan du bruge følgende tip: Sæt en tallerken i køleskabet når du begynder at koge syltetøj. Når syltetøjet er færdigt lægger du lidt syltetøj på den kolde tallerken og sætter den i køleskabet. Syltetøjet vil hurtig køle af, så kan du vurdere konsistensen ved at trække en ske igennem. Har syltetøjet den rette konsistens hældes den på glas, som lukkes tæt.

    Find flere information om syltetøj og marmelade på vores sylteskole 
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.