Dette indlæg er gammelt og kan indeholde fejlagtig information.
Kommentaren, som du leder efter, er flyttet til en ny diskussion eller blevet slettet.

Syltesukker.

Jeg har i flere år brugt jeres syltesukker til jordbær syltetøj, men de sidste gange er det blevet meget tyndt selv om jeg laver det på samme måde som før. Er der evt. Lavet noget om i sukkeret? Venlig Hilsen Gitte Petersen
Gitte Petersen Rapporter upassende indhold

Kommentarer

  • Hej

    Tak for din henvendelse, vi har ikke ændret på vores syltesukker, produktet er det samme som de sidste år.

    Der kan være forskel på hvor meget pektin bærerne indeholderfra år til år hvorfor man i nogle tilfælde skal koge syltetøjet lidt længerefor at op nå den rette konsistens. Du kan koge syltetøjet op igen, for at opnården rette konsistens.

    Test konsistens på syltetøj:
    Sæt en tallerken i køleskabet når du begynder at koge syltetøj. Når syltetøjeter færdigt lægger du lidt syltetøj på den kolde tallerken og sætter den I køleskabet. Syltetøjet vil hurtig køle af, så kan du vurdere konsistensen vedat trække en ske igennem.

    Venlighilsen
    Dansukker
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.