Til seneste kommentar

Syltetøj er for tynd - kan jeg koge det op?

Kan man omkoge når du har brugt syltsukker ??
Og putte lidt eks syltsukker i
Da den er blev tynd ??

Kommentarer

  • Du kan både koge op uden at tilsætte ekstra sukker, eller koge op med lidt ekstra syltesukker, eller koge op og tilsætte Melatin under op kogning.

    For at være sikker på at syltetøjet har den rette konsistens kan du bruge følgende tip: Sæt en tallerken i køleskabet når du begynder at koge syltetøj. Når syltetøjet er færdigt lægger du lidt syltetøj på den kolde tallerken og sætter den i køleskabet. Syltetøjet vil hurtig køle af, så kan du vurdere konsistensen ved at trække en ske igennem. Har syltetøjet den rette konsistens hældes den på glas, som lukkes tæt.

    Læs fler sylte tips her: https://dansukker.dk/sylteskolen/sylteskolen.aspx
    Dansukker
  • Neutraliserer man virkningen af melatin (rød), hvis marmeladen koger længere end de anbefalede 2 min efter det er tilsat ?
    mvh
  • Skal jeg komme atamon på igen når jeg koger det op igen der var jo atamon på i første omgang
  • Hej Lita

    Du kan sagtens koge det op igen. Husk evt. at bruge ske-prøven. Tag en teske fuld marmalade op på en tallerken, og sæt det I køleskabet I et par minutter. Her vil du hurtigt kunne se konsistensen.

    Med venlig hilsen
    Dansukker
  • Hej.
    Min græskar marmelade er blevet meget tynd (næsten vandet) efter det er blevet afkølet. Selv om det havde den rette konsistens da jeg lavede tallerken testen.
    Jeg har fuldt jeres opskrift på græskar marmeladen til punkt og prikke. 
    M.v.h
    Karina Ann Hansen, Døjringe
  • Hej Karina

    Du kan sagtens koge det op igen. Det lyder underligt at det er blevet så tyndt, især hvis du har brugt ske-prøven.

    Med venlig hilsen
    Dansukker
  • hej
    Jeg har haft samme problem som flere af de andre. Jeg har brugt melatin blandet med sukker, men har ind i mellem oplevet at det overhovedet ikke bliver tykt, selv om jeg bruger tallerken prøven.
    Jeg havde lavet en super fin marmelade, da jeg testede den på tallerknen var den perfekt, men da jeg havde haft henkogt den, var den næste tynd som vand...

    Hvad går galt?
  • Jeg har med held anvendt syltesukker i mange år, men denne gang gik det galt, og jeg måtte koge om med melatin for at opnå den rette konditens. Det betyder ekstra omkostninger og tid. Det synes jeg I skulle honorere.
  • Kære Kurt

    Send venligst mail til os angående din oplevelse med vores syltesukker, så vil vi sørge for at mailen kommer til rette afdeling, der efterfølgende vil svare dig. - 
    forbrugerkontakt@dansukker.dk

    På forhånd tak
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.