Til seneste kommentar

Syltetøj er for tynd - kan jeg koge det op?

Kan man omkoge når du har brugt syltsukker ??
Og putte lidt eks syltsukker i
Da den er blev tynd 🙄🙄

Kommentarer

  • Du kan både koge op uden at tilsætte ekstra sukker, eller koge op med lidt ekstra syltesukker, eller koge op og tilsætte Melatin under op kogning.

    For at være sikker på at syltetøjet har den rette konsistens kan du bruge følgende tip: Sæt en tallerken i køleskabet når du begynder at koge syltetøj. Når syltetøjet er færdigt lægger du lidt syltetøj på den kolde tallerken og sætter den i køleskabet. Syltetøjet vil hurtig køle af, så kan du vurdere konsistensen ved at trække en ske igennem. Har syltetøjet den rette konsistens hældes den på glas, som lukkes tæt.

    Læs fler sylte tips her: https://dansukker.dk/sylteskolen/sylteskolen.aspx
    Dansukker
  • Neutraliserer man virkningen af melatin (rød), hvis marmeladen koger længere end de anbefalede 2 min efter det er tilsat ?
    mvh
    Gytte Pedersen
  • Skal jeg komme atamon på igen når jeg koger det op igen der var jo atamon på i første omgang
    Lita Sellberg
  • Hej Lita

    Du kan sagtens koge det op igen. Husk evt. at bruge ske-prøven. Tag en teske fuld marmalade op på en tallerken, og sæt det I køleskabet I et par minutter. Her vil du hurtigt kunne se konsistensen.

    Med venlig hilsen
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.