Syltetøj

Jeg har lavet syltetøj med syltesukker i årevis og uden at tænke over, at det var svært, men de seneste 4 gange jeg har lavet det, bliver det for tyndt, hvilket jeg ikke forstår. Har I mon lavet om på jeres produkt? Jeg laver altid med lavt sukkerindhold dvs. sukkermængden er halvdelen af bærmængden. Jeg har kogt det, indtil jordbærrene er kogt lidt ud og har også givet det et opkog for at se, om det skulle hjælpe. Jeg håber, at I kan hjælpe med en løsning!

Kh Randi

Kommentarer

  • Hej Randi

    Vi har ikke ændret noget I vores produkt. Men der kan være forskel på hvor meget væske der er i bær og frugt. - Du kan altid koge syltetøjet op igen. - Og husk skeprøven. Den virker altid, - Ønsker du ikke at bruge så meget sukker, så kan vi anbefale vores Økologiske Syltesukker, hvor der kun skal bruges 500 grm sukker til ! kg bær.

    Med venlig hilsen

    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.