Til seneste kommentar
Dette indlæg er gammelt og kan indeholde fejlagtig information.
Kommentaren, som du leder efter, er flyttet til en ny diskussion eller blevet slettet.

Syltetøjet stivner ikke. Hvad gør jeg?


Dansukker Rapporter upassende indhold

Kommentarer

  • Hej

    Tak for dit spørgsmål

    Årsagen til at dit syltetøj ikke stiver kan skyldes, at bærrene/frugten indeholdt for lidt pektin, eller at sukkermængden ikke har været tilstrækkelig.

    Lad syltetøjet koge ved stærk varme i et par minutter for at koge lidt af væsken bort, eller giv syltetøjet et opkog under tilsætning af Melatin (et pektinpulver, som sælges i små poser i almindelige supermarkeder) følge anvisningerne på emballagen.
    Dansukker

Tilføj kommentar eller skriv et nyt indlæg

Dit navn og indlæg kan ses af alle.Din e-mail vises aldrig offentligt.